Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Μπορεί να ίδρωσε ιδιαίτερα όμως ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ηλυσιακού με 73-69 στην Πυλαία στην 22 η αγωνιστική της Α1...


Μπορεί να ίδρωσε ιδιαίτερα όμως ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ηλυσιακού με 73-69 στην Πυλαία στην 22η αγωνιστική της Α1 και διατήρησε το αήττητο στην έδρα του.

Πολύ δυνατό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ καθώς με τον Καλλές να μπαίνει με ένα προσωπικό 5-0, ο Δικέφαλος έφτασε στο 9-0. Όμως, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη καθώς μπορεί ο Ηλυσιακός να χρειάστηκε να περάσουν 4 λεπτά αγώνα για να μπει στο σκορ αλλά στη συνέχεια απαντώντας με ένα σερί 10-0 πέρασε για πρώτη φορά μπροστά ενώ στο κλείσιμο του δεκαλέπτου προηγήθηκε με 13-18.

Παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν ανέβασε «στροφές» ούτε στη δεύτερη περίοδο με αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός να ελέγχει το παιχνίδι. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μια μικρή διαφορά που έφτασε και το +8(17-25). Ωστόσο, στο τελευταίο τρίλεπτο ο Δικέφαλος μάζεψε τη διαφορά και πέρασε μετά από ώρα μπροστά αλλά το ημίχρονο έκλεισε με τον Ηλυσιακό να προηγείται με 40-35.

Η κακή μέρα των Θεσσαλονικιών και από την άλλη η κυριαρχία των φιλοξενούμενων συνεχίστηκαν και στην τρίτη περίοδο καθώς ο Ηλυσιακός με τους Χατζή και Στόγκλιν να τον οδηγούν εκ του ασφαλούς διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα σε όλο το δεκάλεπτο. Όμως, με τον Τσαϊρέλη να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ παρέμεινε σε επαφή με το σκορ και το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 51-54.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο και μάλιστα χάρη στους Καλλέ, Δέδα και Χάτσερ ο ΠΑΟΚ πέρασε μετά από πολύ ώρα και πάλι μπροστά με το 62-61 στα μισά του δεκαλέπτου. Στη συνέχεια, ο Ηλυσιακός ξέμεινε από δυνάμεις και με δύο τρίποντα από τους Μαργαρίτη και Χάτσερ και το 68-63 στο 39' ο Δικέφαλος "καθάρισε" το παιχνίδι. Τελικά ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με το ταμπλό στην Πυλαία να γράφει 73-69.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 35-40, 51-54, 73-69

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χαραλαμπίδης 8, Χρυσικόπουλος 2, Δέδας 5, Κασελάκης 4, Καλλές 8, Χάτσερ 15, Τσαϊρέλης 18, Μαργαρίτης 13.

Ηλυσιακός (Ζευγώλης):
Χατζής 18, Αράπης, Αποστολίδης 3, Καυκής 2, Σπανός 4, Αναγκόνιε 1, Δορκοφίκης 14, Γκάρισον 2, Παραγιός 2, Στόγκλιν 21, Αντωνάκης, Μόρισον.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια