Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σφαιρόπουλος: «Ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε»

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχασε και στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό με μεγάλη διαφορά όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε σημάδια βελτ...

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχασε και στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό με μεγάλη διαφορά όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε σημάδια βελτίωσης στους «καυνέρυθρους».

Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Ήταν όπως και το πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Και πάλι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δώσαμε στον Παναθηναϊκό εύκολα καλάθια, είτε lay ups στο transition είτε τρίποντα. Μετά ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε μία σοβαρή ομάδα στην έδρα της. Ήταν καλύτερες κι οι δύο ομάδες. Κι εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε απέναντι σε μία καλή ομάδα, να δείξουμε καλά στοιχεία, παρότι ήταν μεγάλη διαφορά. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας. Αυτά τα παιχνίδια μάς δείχνουν πώς πρέπει να παίξουμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στο κόουτς (σ.σ. Πεδουλάκης) για τη νίκη τους».

Αθανασούλας: «Δεν μας αξίζουν αυτές οι διαφορές»

Από την πλευρά των παικτών του, ο Γιάννης Αθανασούλας που εκπροσώπησε τους «κυανέρυθρους» σχολίασε: «Ενώ ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί απ' ότι στον πρώτο αγώνα, δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε τα ίδια αμυντικά κενά, πράγμα που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ανοίξει τη διαφορά. Έκτοτε ήταν δύσκολα, άνοιξε το σκορ. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε, να αναλύσουμε τα λάθη μας. Δε μας αξίζουν αυτές οι διαφορές, δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Πρέπει να πάρουμε ότι δικαιούμαστε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια