Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φλαμινί για Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να “ψάχνει” για έναν αμυντικό μέσο πρώτης γραμμής για να “δέσει”τον άξονα της ομάδας του και το τελευταίο όνομα που...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να “ψάχνει” για έναν αμυντικό μέσο πρώτης γραμμής για να “δέσει”τον άξονα της ομάδας του και το τελευταίο όνομα που ήρθε στην...επιφάνεια αφορά τον Ματιέ Φλαμινί.

Ο Γάλος άσος έμεινε την πρώτη Ιουλίου ελεύθερος από την Μίλαν και πληροφορίες από το Μιλάνο, θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν μπει στο “κόλπο” της απόκτησής του.

Μάλιστα οι Πειραιώτες φέρονται να θέλουν να αρπάξουν τον 29χρονο Φλαμινί μέσα από τα χέρια της Ζενίτ που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τα “διαζύγιο” του με τους “ροσονέρι”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το “μπάσιμο” του Ολυμπιακού είναι ο λόγος που ο Φλαμινί δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση της Ζενίτ, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον συμπατριώτη του προπονητή της Ρωσικής ομάδας, Λουτσιανό Σπαλέτι.

Ανεξάρτητα από το αν οι Πειραιώτες επιχειρήσουν το μεγάλο “κτύπημα” με τον Φλαμινί, το σίγουρο είναι ότι θέλουν να φέρουν στην ομάδα τους έναν “κόφτη” από το πάνω ράφι και γι΄ αυτό δεν θα βιαστούν για την τελική τους επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια