Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Θέλει Απόνιο ο ΠΑΟΚ»

Για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Σαραγόσα, Απόνιο, φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ισπανική «El Periodico de ...

Για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Σαραγόσα, Απόνιο, φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ισπανική «El Periodico de Aragon».

Ο Αντόνιο Γκαλδεάνο Μπενίτεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει συμβόλαιο ως το 2015, και βρίσκεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και στο στόχαστρο της τουρκικής Σίβασπορ.

«Η άλλη ομάδα που προσπαθεί να αποκτήσει τον Απόνιο είναι η Σαραγόσα και σχεδίαζε να κάνει πρόταση περίπου 1 εκατ. ευρώ για τον Ανδαλουσιανό μέσο. Στη Σαραγόσα ήλπιζαν σε κάτι τέτοιο, αλλά οι Έλληνες έχουν καθυστερήσει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, ΠΑΟΚ και Σίβασπορ είναι οι πιο ξεκάθαρες επιλογές για τον Απόνιο, η αποχώρηση του οποίου από την ομάδα είναι αναγκαία λόγω του μεγάλου του συμβολαίου, που είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο παρελθόν ο Απόνιο έπαιξε στις Σαν Πέδρο, Μαρμπέγια, και Μάλαγα, ενώ πέρυσι είχε 35 συμμετοχές και εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. μετρά συνολικά 138 παρουσίες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με 28 τέρματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια