Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λύση με Σίλντενφελντ για ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει από ώρα σε ώρα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Γκόρντον Σίλ...

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει από ώρα σε ώρα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ!

Σίγουρα θα πρόκειται για μια μεταγραφή έκπληξη για τους “πράσινους” που θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τα μετόπισθεν της ομάδας τους με έναν αξιόλογο στόπερ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ανέφεραν πως ο Κροάτης αμυντικός είναι κοντά στους «πράσινους», κάτι για το οποίο τηρούσε σιγή ιχθύος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέροντας μόνο πως ...πλησιάζει στην απόκτηση ενός στόπερ.

Ο 28χρονος Σίλντενφελντ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Ντιναμό Μόσχας, το κασέ του ανέρχεται στις 800.000 ευρώ και για να έρθει στο “τριφύλλι” θα πρέπει να πάρει μία καλή αποζημίωση, ώστε να μπορεί να υπογράψει με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Οι Ρώσοι, δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν τον Κροάτη και για να απαλλαγούν από το βαρύ του συμβόλαιο και τη φορολογία είναι πολύ πιθανό να τον αποδεσμεύσουν.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα δεν ασχολείται με τους Κουεγιάρ, Μπάρντσλεϊ, Χάτσινστον, Ραΐκοβιτς και Πίντερ για το κέντρο της άμυνας, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τον Περ Κρόλντρουπ.

Σε κάθε περίπτωση στον Παναθηναϊκό” καίγονται” για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια