Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συνεχίζει να είναι... Καλλονή!

Η Kαλλονή συνεχίζει να γοητεύει με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα της Super League. Η νεοφώτιστη ομάδα της Λέσβου, μετά το εκπληκτικό «...

Η Kαλλονή συνεχίζει να γοητεύει με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα της Super League. Η νεοφώτιστη ομάδα της Λέσβου, μετά το εκπληκτικό «διπλό» που πέτυχε τη προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, λύγισε με 1-0 και την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα στην προσωρινή της έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη είχε ένα φοβερό πρώτο 60λεπτο στο οποίο εκτός από το πανέμορφο γκολ του Λεοζίνιο είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει με σημαντικότερη το δοκάρι του Μανούσου στο 31΄.

Οι Γιαννιώτες έμειναν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό και όταν «ξύπνησαν» μετά το 75΄, αποδείχτηκε ότι ήταν πλέον αργά για να αλλάξουν τη…μοίρα του αγώνα.

Η Καλλονή ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 6΄έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Γκαρσία έκανε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σέντραρε, αλλά ο Καζάκης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Οι νησιώτες συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 31΄άγγιξαν ξανά το γκολ, όμως η βολίδα του Μανούσου έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.

Ο Μανούσος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 38΄όταν μετά από συνδυασμό με τον Γκαρσία, πλάσαρε από καλή θέση, για να περάσει η μπάλα σύριζα άουτ!

Οι Γιαννιώτες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και να φανούν απειλητικοί, απέναντι σε μια Καλλονή που είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με ένα φάουλ του Λεάντρο που έστειλε τη μπάλα να περάσει λόγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 41΄.

Η Καλλονή συνέχισε με την ίδια επιθετική διάθεση και στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε καθώς στο 53΄ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Λεοζίνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 1-0.

Ο ΠΑΣ στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι στο 71΄, πλησίασε στην ισοφάριση. Ο Τσάβες έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι προς τον Βίλα που κατέβασε τη μπάλα και πλάσαρε από κοντά δίπλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σιδεράκη.

Στο 81΄ ο Κριστιάν Τσάβες προσπάθησε να σημειώσει ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πάνω στη κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από την εστία της Καλλονής.

Όσο το ματς πλησίαζε προς την λήξη του, οι Γιαννιώτες αύξαναν την πίεσή τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η άμυνα της Καλλονής ήταν πολύ καλά οργανωμένη.

Στο 85΄πάντως ο Γιάκος βρέθηκε μόνος στη πλάτη της άμυνας της Καλλονής, αλλά έχασε το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία για την ισοφάριση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μαντάκης από την Ημαθεία.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης. Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (67΄Σιλιγαρδάκης), Αλβες, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (88΄Βλαστέλλης), Καζάκης (74΄Γκάσιτς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ (66΄Στρούνα), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (75΄Βισέντο) Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57΄Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες,

Δεν υπάρχουν σχόλια