Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ευρωλίγκα: «Μπαμ» της Ναντέρ μέσα στη Βαρκελώνη και σοκ για «Μπάρτσα»!

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όχι μόνο της αγωνιστικής και της σεζόν αλλά της ιστορίας της Ευρωλίγκας πέτυχε η Ναντέρ που έφυγε νικήτ...

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όχι μόνο της αγωνιστικής και της σεζόν αλλά της ιστορίας της Ευρωλίγκας πέτυχε η Ναντέρ που έφυγε νικήτρια από την Βαρκελώνη επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 71-67.

Οι Ισπανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη φετινή διοργάνωση και μετά την ήττα στην Τουρκία από τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τώρα ήταν η σειρά της Ναντέρ να «πικράνει» την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» της.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έδειξε ότι δεν πήγε για… τουρισμό στη Βαρκελώνη και παρόλο που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ πέτυχε μια σπουδαία νίκη. Μάλιστα, η νίκη ήρθε με μεγάλη ανατροπή καθώς για 30 λεπτά οι Καταλανοί είχαν το προβάδισμα στο σκορ όμως πετυχαίνοντας μόλις 7 πόντους στη τελευταία περίοδο, η Ναντέρ που φιλότιμα το πάλεψε ως το τέλος έφυγε νικήτρια από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου βοήθησε αρκετά έχοντας 9 πόντους με 4/4 δίποντα, 0/1 τρίποντα, ½ βολές ενώ είχε και 1 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 2 τάπες και 3 λάθη στα 27:36 που αγωνίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 39-37, 60-51, 67-71

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ναβάρο 2, Ντόρσεϊ 5, Σάδα 4, Τοντόροβιτς, Αρμπίνες 15, Χουέρτας 9, Παπανικολάου 9, Χεζόνια, Τόμιτς 6 , Νάχμπαρ 4, Λάμπε 11.  

Ναντέρ (Ντοναντιό): Τζούντιθ, Μίτσαμ 10, Κοροσίν, Γκλαντίρ 12, Φόστερ 5, Τόμας 14, Τραορέ 6, Ντάνιελς 11, Πασάβ 6, Τζαιτέϊ, Ζουλιέ 7.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια