Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αδικαιολόγητο στρες και πίεση»

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε ένα εύκολο πρώτο ημίχρονο σε θρίλερ στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να μ...

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε ένα εύκολο πρώτο ημίχρονο σε θρίλερ στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να μιλάει για αδικαιολόγητο στρες και πίεση των παικτών του.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και την αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης ανέφερε χαρακτηριστικά: « Έγινε ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις και στην εκτέλεση και στην απόδοση. Παρότι είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, για διαφόρους λόγους, κρατάμε ότι κερδίσαμε. Είχαμε αντίδραση όταν ανατράπηκε η διαφορά, δείξαμε πάλι αμυντική προσήλωση, πήραμε τα ριμπάουντ και τη νίκη η οποία είναι πολύ σημαντική. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Μπάγερν Μονάχου, δεν  παράτησε το παιχνίδι και απέδειξε πως αυτά που λέγαμε όλη εβδομάδα, για πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μια ανταγωνιστική ομάδα, είναι πραγματικότητα.


Είχαμε περισσότερες τελικές πάσες, δημιουργικότητα κι αν διαβάζαμε καλύτερα το παιχνίδι θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Στο τέλος δείξαμε αδικαιολόγητο στρες και πίεση, χάσαμε τέσσερις διαδοχικές βολές από παίκτες με προσωπικότητα, είναι  αδικαιολόγητη τέτοια πίεση και μάλιστα από τόσο νωρίς και ύστερα από δύο νίκες στην Ευρωλίγκα. Όπως έχουμε ξαναπεί, όμως, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Κρατάμε τη νίκη σήμερα (31/10)».

Δεν υπάρχουν σχόλια