Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φώτσης: «Τα εντός έδρας θα μας δώσουν ώθηση για τα εκτός»

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (31/1, 21:30, Δημόσια Τηλεόραση) την Μπαρτσελόνα και ο Αντώνης Φώτσης στάθηκε ιδιαίτερα στην… δύναμη ...


Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (31/1, 21:30, Δημόσια Τηλεόραση) την Μπαρτσελόνα και ο Αντώνης Φώτσης στάθηκε ιδιαίτερα στην… δύναμη των αγώνων στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως αυτοί θα δώσουν ώθηση στον Εξάστερο και για τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Με αφορμή τον αυριανό μεγάλο και δύσκολο αγώνα της κορυφής του ομίλου του Παναθηναϊκού, ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για την Μπαρτσελόνα αλλά και το που πρέπει να επικεντρωθεί η ομάδα του.

Αναφερόμενος λοιπόν, αρχικά στους Ισπανού, επεσήμανε: «Αντιμετωπίζουμε την Μπαρτσελόνα, είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει έμπρακτα όντας αήττητη αυτή τη στιγμή. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί. Θα είναι ένα σκληρό τεστ για εμάς και θα πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ αποφασισμένοι, για να έχουμε ελπίδες να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη».

Όσον αφορά τη δύναμη της έδρας που θα έχει αύριο ο Παναθηναϊκός, ο Αντώνης Φώτσης εξήγησε: «Είναι σημαντικό να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα στα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτό θα μας δώσει την ώθηση να διεκδικήσουμε νίκες και μακριά από το ΟΑΚΑ. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη μπροστά μας στον όμιλο, αλλά μια νίκη στον αυριανό αγώνα, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, όσο και για την κατάσταση στον όμιλο γενικότερα».

Κλείνοντας σχετικά με το αν ο ρυθμός και η άμυνα θα είναι τα «κλειδιά» του αγώνα, τόνισε: «Ο ρυθμός παίζει πάντα βασικό ρόλο. Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει τον γρήγορο ρυθμό και δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Πρέπει να επιβάλλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι στο γήπεδό μας. Η άμυνα θα είναι και πάλι η βάση, από αυτή θα ξεκινήσουμε και αυτή θα μας δώσει και το ρυθμό που θέλουμε για ένα καλό παιχνίδι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια