Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φώτσης: «Ευχόμαστε όλοι να είναι η Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο για να τη θαυμάσουμε»

Για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας για να καταφέρει η Ελλάδα να πάρει την wild card μίλησε ο ...


Για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας για να καταφέρει η Ελλάδα να πάρει την wild card μίλησε ο Αντώνης Φώτσης που ευχήθηκε η Εθνική ομάδα να δώσει το παρών στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας για να τη θαυμάσουμε όλοι.

Ως αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης» έχει έναν… λόγο παραπάνω και για αυτό στο πλαίσιο των δηλώσεών του για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε και για το θέμα με την απόκτηση της πολυπόθητης wild card που θα εξασφαλίσει στην Εθνική ομάδα τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ενόψει και της απόφασης της FIBA, η οποία θα ανακοινωθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε: «Η Εθνική ομάδα πρέπει να βρίσκεται στις μεγάλες διοργανώσεις. Γίνεται σκληρή δουλειά και μια μεγάλη προσπάθεια από τους υπεύθυνους, ώστε να είναι παρούσα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014. Σε δύο μέρες θα μάθουμε την ετυμηγορία της FIBA. Αυτό που ευχόμαστε και πρέπει να ευχόμαστε όλοι είναι η Εθνική ομάδα να βρίσκεται και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού και να τη θαυμάσουμε όλοι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια