Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Όταν βιάζεσαι με ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα το πληρώνεις»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του όχι όμως και με την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη...


Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του όχι όμως και με την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού τόνισε αρχικά: «Η Μπάρτσα ήταν καλύτερη. Κέρδισε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δε μπήκαμε με καμία αυτοσυγκέντρωση ιδίως στο αμυντικό κομμάτι. Δεχθήκαμε 44 πόντους. Ο Χουέρτας στο δημιουργικό κομμάτι μάς έκανε μεγάλη ζημιά κι απ' αυτόν ξεκινούσαν τα περισσότερα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο με το rotation μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας, προσπαθήσαμε να βγάλουμε εκτός τον Χουέρτας. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια, κάναμε τρομερή προσπάθεια κι νομίζω αυτό έπρεπε να το κερδίσουμε στην επίθεση, να βγούμε πιο γρήγορα στον αιφνιδιασμό για εύκολα καλάθια, γιατί με τον Τόμιτς η Μπαρτσελόνα είχε κλείσει τη ρακέτα και το λόου ποστ κι άφηνε τα σουτ. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' την προσπάθεια, όχι απ' την αυτοσυγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν βιαστικοί και με τέτοιες ομάδες με τέτοιο ρόστερ το πληρώνεις».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια, λέγοντας: «Στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 5-6 λεπτά, βιαζόμασταν, πηγαίναμε με μία πάσα. Απ' όταν βγήκε ο Διαμαντίδης, πήγαμε βιαστικά, απ' το πολύ "θέλω" πηγαίναμε να χτυπήσουμε με μία πάσα. Ήταν λάθος. Αλλά σοβαρό λάθος ήταν η άμυνά μας. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, χρειαζόταν να σπαταλήσεις πολλή ενέργεια γα να τα καταφέρεις. Αυτό είχε επίπτωση».

Ενώ κλείνοντας ο Αργύρης Πεδουλάκης επεσήμανε: «Γενικότερα δεν κάναμε φάουλ στα τελευταία λεπτά, γιατί πηγαίναμε στις αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Οι Ματσιούλις & Μπράμος έκαναν εξαιρετική δουλειά στο  λόου πόστ, καλύτερη απ' τους ψηλούς μας στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ, είναι θέμα εμπειρίες, αλλά όταν έχεις τόσο υψηλούς παλμούς... Το καταλαβαίνουν κι αυτοί, αλλά απ' έξω είναι αλλιώς».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια