Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κουταλιανός: «Με τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να μένεις μόνο στο πρώτο 20λεπτο»

Ο Κολοσσός παρέμεινε ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όμως ο Μιχάλης Κουταλιανός τόνισε πως δεν έχει π...

Ο Κολοσσός παρέμεινε ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όμως ο Μιχάλης Κουταλιανός τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του.

Παρόλο που τόνισε πως με τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να μένεις μόνο στο πρώτο 20λεπτό, ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου επεσήμανε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του και δήλωσε πως ο Κολοσσός θα είναι έτοιμος για τον σημαντικό αγώνα του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Αλβέρτη και καλή συνέχεια για το υπόλοιπο σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ήρθαμε να παίξουμε, ξέροντας τι έχουμε να αντιμετωπίσαμε. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα σ' άμυνα κι επίθεση για το παιχνίδι στη Ρόδο το Σάββατο με τον Ηλυσιακό. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, δυστυχώς το καταφέραμε μόνο στο ένα ημίχρονο. Δεν έχω παράπονο απ' τους παίκτες. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δε μπορείς να μείνεις στο πρώτο 20λεπτο. Προετοιμαστήκαμε εν όψει Ηλυσιακού, θέλαμε να βάλουμε τον Χόπκινς, με τους Πάντιτς και Κακαρούδη το έχουμε καταφέρει σε υψηλό βαθμό, ενώ μας έλειπε άλλος ένας ψηλός, ο Νάντζφεϊ, αυτό παίζει ρόλο για εμάς. Δεν ξέρω, αν καταφέραμε να προπονήσουμε τον Παναθηναϊκό εν όψει Ευρωλίγκα, πάντως, εμείς πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Δανάς: «Σαν μια καλή προπόνηση και τώρα κοιτάμε παρακάτω»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γιώργου Δανά που δίνοντας και εκείνος το παρών στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Όπως περιμέναμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, μετά χαλαρώσαμε. Πρέπει να δούμε μπροστά τον Ηλυσιακό, παιχνίδι σημαντικό για εμάς. Το σημερινό (31/3) το είδαμε σαν μία καλή προπόνηση. Από εκεί και πέρα κοιτάμε παρακάτω». 


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια