Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δ. Γιαννακόπουλος: «Μαγική βραδιά που μόνο οι Παναθηναϊκοί δημιουργούμε»

Συγχαρητήρια και μπράβο μοίρασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την μαγική ατμόσφαιρα στην επιστροφή του Ζέλι...


Συγχαρητήρια και μπράβο μοίρασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την μαγική ατμόσφαιρα στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την βράβευσή του αλλά και για τη νίκη των «πράσινων».

Μια ιδιαίτερη και αξέχαστη βραδιά ήταν η αποψινή για τον Παναθηναϊκό καθώς στην επιστροφή του «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος ράγισαν καρδιές με μιια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μια συγκινητική βράβευση.

Λίγα λεπτά μετά τον νικηφόρο για τον Παναθηναϊκό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω επίσημης δήλωσής του, έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την υποδοχή στον «Ζοτς» αλλά και στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους παίκτες για την καθοριστική για την πρόκριση νίκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτή τη μαγική βραδιά που μόνο οι Παναθηναϊκοί δημιουργούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδειξε σεβασμό στις αξίες τιμώντας τον Ζέλικο αλλά και δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Μπράβο στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση και μπράβο στον Φραγκίσκο και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά απέναντι στον δάσκαλο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια