Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαρκόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια»

Ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οδηγώντας το στην παράταση όμως δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη αλλά ο ...

Ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οδηγώντας το στην παράταση όμως δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του.

Οι Θεσσαλονικείς γύρισαν το παιχνίδι από το -13 και το πάλεψαν ως τα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης και για αυτό ο κόουτς του ΠΑΟΚ είχε κάθε λόγο για να δηλώνει πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του. «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς για τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Κι αν εξαιρέσουμε το ξάφνιασμα στην αρχή του αγώνα, στο υπόλοιπο διάστημα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δώσαμε 14 επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλο που είναι πολλά, επίσης ήμασταν άστοχοι στις βολές και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, σε ένα γήπεδο που είναι πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο», ανέφερε ο Σούλης Μαρκόπουλος.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια