Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Έστειλε τον Ίκαρο στην Α2

Πατώντας «γκάζι» στη δεύτερη περίοδο και με τον Πέιν να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ «διέλυσε» τον Ίκαρο πιο εύκολα από ότι ...

Πατώντας «γκάζι» στη δεύτερη περίοδο και με τον Πέιν να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ «διέλυσε» τον Ίκαρο πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 88-74 και έστειλε την ομάδα της Χαλκίδας στην Α2.

Ο Ίκαρος έπαιξε στην Πυλαία για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία όμως δεν κατάφερε να πετύχει την έκπληξη και πλέον μαζί με τον Ηλυσιακό είναι οι δύο ομάδες που υποβιβάζονται στην Α2.  

Οι δύο ομάδες μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις στο παιχνίδι όμως ο Ίκαρος που «καιγόταν» για τη νίκη ξεκίνησε λίγο καλύτερα. Οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 6-0 και άλλο ένα 5-0 ξέφυγαν με 11-16 όμως με τρία συνεχόμενα τρίποντα, δύο από τον Κασελάκη και ένα από τον Πέιν ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία και προηγήθηκε στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου με 20-18.

Στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε και από αμφίρροπος εξελίχθηκε σε «περίπατο». Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατός και έχοντας σε καλή μέρα τους Πέιν, Κασελάκη, Κούπερ και Δέδα πάτησε «γκάζι» και δεν άργησε να πάει και σε διψήφια διαφορά με το 31-21 στο 13ο λεπτό. Μάλιστα, στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς «άγγιξαν» και το +23(54-31) ενώ στη λήξη του ημιχρόνου ήταν μπροστά με το 54-35.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ από την τρίτη περίοδο κιόλας έβαλε τέλος στα όνειρα του Ίκαρου καθώς οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μετέτρεψαν το παιχνίδι σε «περίπατο» με τη διαφορά να «αγγίζει» το +21 και το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με το 69-51.

Πλέον, η τελευταία περίοδος είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους καθώς ο Ίκαρος αν και το πάλεψε δεν έδειχνε ικανός για την μεγάλη ανατροπή που θα του εξασφάλισε την σωτηρία του στην Α1. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε με άνεση τα ηνία και με την διαφορά να παραμένει σταθερά κοντά στο +15 πήρε τη νίκη με το 88-74 και έστειλε στην Α2 τον Ίκαρο.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 54-35, 69-51, 88-74

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χαραλαμπίδης, Πέιν 20, Κούπερ 8, Δέδας 14, Τσαϊρέλης 14, Μαργαρίτης 6, Καλλές 1, Κασελάκης 8, Τσόχλας 3, Λιάπης 6, Κόνιαρης, Μπόγρης 8.

Ίκαρος Χαλ. (Γιαπλές): Γκαγκαλούδης 5, Ρόμπερσον 23, Άσκα 18, Σάτον 14, Ρίτσαρντς 10, Μανωλόπουλος, Τολιόπουλος 2, Σπανός, Βουγιούκας, Μπέμπης 2.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια