Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Aναστάτωση μεταξύ των προέδρων (photos)

Μια μικρή αναστάτωση δημιουργήθηκε ανάμεσα στους προέδρους των δύο «αιωνίων» με αφορμή την παρουσία τους στον πάγκο του Ολυμπιακού. ...


Μια μικρή αναστάτωση δημιουργήθηκε ανάμεσα στους προέδρους των δύο «αιωνίων» με αφορμή την παρουσία τους στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μισή ώρα πριν το τζάμπολ στο παρκέ εμφανίστηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας αλλά και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος και κατευθύνθηκαν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όμως δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα δώσουν το παρών και οι τέσσερις άνθρωποι της διοίκησης και έτσι υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με τις θέσεις τους στον πάγκο.

Αμέσως, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο παρκέ μαζί με τον αντιπρόεδρος της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο για να διευθετήσουν το θέμα και έτσι έγινε. Μετά από δικές τους εντολές τοποθετήθηκαν επιπλέον θέσεις αλλά και επιπλέον προστατευτικό παραβάν, αυτό που υπάρχει πάντα πίσω από τους πάγκους. Όμως, τελικά δεν ήταν εφικτό να καθίσουν όλοι μαζί και τελικά ο μασέρ, ο ένας από τους γιατρούς, ο δεύτερος φροντιστής του Ολυμπιακού, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος και ένας εκ των βοηθών του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας τελικά αποχώρησαν από τον πάγκο. 



Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια