Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Και επίσημα στον Κόροιβο ο Γιαννακίδης

Η μεταγραφική ενίσχυση του Κόροιβου για τη νέα σεζόν, την παρθενική του στην Α1 συνεχίζεται με την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο...


Η μεταγραφική ενίσχυση του Κόροιβου για τη νέα σεζόν, την παρθενική του στην Α1 συνεχίζεται με την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννακίδη.

Ο νέος προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος επέλεξε για την ενίσχυση της περιφέρειας τον 26χρονο γκαρντ τον οποίο γνωρίζει από την παλαιότερη κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ. Έτσι, ο Μιχάλης Γιαννακίδης μετά την περσινή σεζόν στα Τρίκαλα μετακομίζει στην Αμαλιάδα για χάρη του Κόροιβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Ο Κόροιβος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σούτινγκ γκαρντ, Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο νέος παίκτης της ομάδας ξεκίνησε την καριέρα του από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, απ' όπου βρέθηκε το καλοκαίρι του 2006 στη ΜΕΝΤ.

Οι εμφανίσεις του με τους Θεσσαλονικείς στην Α2 ήταν εντυπωσιακές και το 2008 μετακόμισε στον ΠΑΟΚ, όπου είχε αξιόλογη παρουσία μέχρι το 2012 που αποχώρησε για να μετακομίσει στον Ίκαρο.

Μετά τους Καλλιθεάτες βρέθηκε στα Τρίκαλα, όπου βοήθησε σημαντικά στην παραμονή τους στην Α1, έχοντας κατά μέσο όρο 4,6 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές μας ομάδες, ενώ συν τοις άλλοις έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων το 2009 με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Who is who
Όνομα: Μιχάλης Γιαννακίδης
Ημ. Γέννησης: 6/4/1988
Θέση: γκαρντ
Ύψος: 1,93μ.
Προηγούμενες ομάδες: Μαντουλίδης, ΜΕΝΤ, ΠΑΟΚ, Ίκαρος Καλλιθέας, Τρίκαλα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια