Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καϊμακόγλου: «Άναψαν λίγο τα αίματα αλλά τελείωσε εκεί»

Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Μπλατς στο τέλος του αγώνα με τις Φιλιππίνες εξήγησε ο Κώστας Καϊμακόγλο...

Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Μπλατς στο τέλος του αγώνα με τις Φιλιππίνες εξήγησε ο Κώστας Καϊμακόγλου ενώ αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο Μπλατς ενοχλήθηκε γιατί ο Καϊμακόγλου σούταρε στην τελευταία επίθεση του αγώνα και για αυτό όταν ο Έλληνες φόργουορντ του έδωσε το χέρι του εκείνος δεν έκανε το ίδιο. Κάπου εκεί άναψαν λίγο τα αίματα όπως χαρακτηριστικά είπε αλλά όλα τελείωσαν εκεί. «Πήγα να δώσω το χέρι στον αντίπαλό μου, αλλά δεν μου το έδωσε. Αυτό δεν είναι το πνεύμα του αθλητισμού. Άναψαν λίγο τα αίματα και τελείωσε εκεί. Και επειδή έχουμε και μια εμπειρία από το παρελθόν από ανάλογη κατάσταση που θα μπορούσε να στοιχίσει, μένουμε εδώ και κρατάμε τη νίκη. Είναι το σημαντικό της βραδιάς», εξήγησε για το περιστατικό ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Για να συμπληρώσει σχετικά με την ένταση που υπήρξε: «Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν αρκετά προκλητικοί. Έτσι είναι το στυλ που παίζουν, ίσως επειδή τους λείπει το ύψος και το ταλέντο. Παίζουν λίγο "βρώμικα". Είχα μια εντολή από τον πάγκο να σουτάρω και όταν κάτι λέει ο προπονητής πρέπει να το ακούμε. Πήρα το σουτ το έβαλα και θεωρώ ότι δεν έγινε κάτι λάθος... Στο τουρνουά κάθε καλάθι μπορεί να είναι σημαντικό».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος και το αν τελικά τους δυσκόλεψαν οι Φιλιππίνες τόνισε: «Όταν παίζεις με μια ομάδα με διαφορετικό στυλ, από άλλη ήπειρο και δεν έχει συνηθίσει το παιχνίδι αυτό, όταν επιπλέον είναι τόσο κοντή, γίνεσαι ανυπόμονος. Θέλεις να νικήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό μας δημιούργησε μια νευρικότητα και θεωρώ ότι στο τέλος αντιδράσαμε όπως έπρεπε, είχαμε καθαρή σκέψη και υπομονή».

Κλείνοντας, ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο αυριανό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο, για το οποίο είπε: «Μετά το σημερινό στραβοπάτημα (απέναντι στη Σενεγάλη) θεωρώ ότι για αυτούς είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για πρόκριση. Θα τους αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τρόπο είτε παίξουν με τον Αρόγιο, είτε χωρίς, καθώς μάθαμε ότι τραυματίστηκε σήμερα (διάστρεμμα). Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει αυτό. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για αυτούς, αλλά έχουν κι άλλους παίκτες πολύ σημαντικούς. Θεωρώ ότι πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα, να ξεκουραστούμε, να δούμε που πρέπει να χτυπήσουμε το Πουέρτο Ρίκο και να δούμε την ομάδα μας. Να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και να καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη αύριο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια