Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μουντομπάσκετ: «Ζόρισαν» τους Αμερικανούς οι Τούρκοι

«Σκούρα» τα βρήκαν για 30 λεπτά οι Αμερικανοί με αντιπάλους τους Τούρκους ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο θυμήθηκαν το καλό τους πρόσωπο...


«Σκούρα» τα βρήκαν για 30 λεπτά οι Αμερικανοί με αντιπάλους τους Τούρκους ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο θυμήθηκαν το καλό τους πρόσωπο και επικράτησαν με 98-77 στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

Οι Τούρκοι μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το… τομάρι τους και τα κατάφεραν καθώς στα τρία πρώτα δεκάλεπτα δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους Αμερικανούς. Μάλιστα, το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με ισοπαλία ενώ στο ημίχρονο η Τουρκία ήταν μπροστά. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι Αμερικανοί άρχισαν να παίζουν σοβαρά και σιγά σιγά να δείχνουν και στο παρκέ την αγωνιστική τους ανωτερότητα. Τελικά, η Τουρκία δεν άντεξε ως το τέλος και έτσι οι ΗΠΑ πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 40-35, 60-66, 77-98

Τουρκία (Αταμάν): Οσμάν, Γκιουλέρ 9, Ερμις 5, Ακιόλ 12, Έρσεκ 8, Πρέλντζιτς 9, Τουντσερί 3, Σαβάς 9, Γκονλούμ 4, Αρσλάν 8, Ασικ 6, Αλντεμίρ 4.

ΗΠΑ
 (Σιζέφσκι): Κάρι 9, Τόμπσον 6, Ρόουζ 2, Φαρίντ 22, Γκέι, ΝτεΡόζαν 2, Ίρβινγκ 13, Πλάμλι, Κάζινς 11, Χάρντεν 14, Ντέιβις 19, Ντράμοντ.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια