Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σλούκας: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός πήρε με μεγάλη δυσκολία τη νίκη επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία και ο Κώστας Σλούκας εξαιτίας της μέτριας εμφάνισης των «...


Ο Ολυμπιακός πήρε με μεγάλη δυσκολία τη νίκη επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία και ο Κώστας Σλούκας εξαιτίας της μέτριας εμφάνισης των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως αυτό που κρατάνε είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ αμέσως μετά το παιχνίδι στη Λιθουανία με το οποίο ο Ολυμπιακός έκανε το 3 στα 3 στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, ο διεθνής γκαρντ ανέφερε αρχικά: «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα ρυθμού και μας τιμώρησε σε κάθε λάθος μας. Εμείς κρατάμε τη νίκη γιατί η ομάδα χρειάζεται τις νίκες. Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο είναι δύσκολο».


Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη που πέτυχε 34 πόντους, ο Κώστας Σλούκας σχολίασε: «Έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σήμερα μάλιστα το έδειξε και πάλι με πολλά σημαντικά καλάθια που πέτυχε».

Δεν υπάρχουν σχόλια