Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ρεκόρ καριέρας για τον Σπανούλη !

Ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από την Λιθουανία με την αγχωτική νίκη επί της Νεπτούνας χάρη στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος με τους 34 πόντους...


Ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από την Λιθουανία με την αγχωτική νίκη επί της Νεπτούνας χάρη στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος με τους 34 πόντους που πέτυχε έκανε ρεκόρ καριέρας.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τελείωσε το παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση με 34 πόντους με 5/10 δίποντα, 6/11 τρίποντα και 6/10 βολές σε 41:26 συμμετοχής και κατέρριψε το ρεκόρ καριέρας του. Το προηγούμενο όσον αφορά την Ευρωλίγκα ήταν οι 29 που είχε πετύχει στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο στο ΣΕΦ στις 23 Νοεμβρίου 2011 για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε φτάσει μέχρι τους 30 πόντους  στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο επίσης το 2011 και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ, με την εμφάνισή του στο σημερινό (31/10) παιχνίδι με τη Νεπτούνας και τους 34 πόντους που πέτυχε ξεπέρασε τον Νίκολα Βούιτσιτς, έφτασε τους 2.450 πόντους σε 177 παιχνίδια και ανέβηκε στην 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια