Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ιβάνοβιτς: «Θα άξιζε ακόμα και μνημείο ο Ομπράντοβιτς»

Τα εύσημα στους παίκτες του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού απένειμε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την μεγάλη νίκη...


Τα εύσημα στους παίκτες του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού απένειμε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε ενώ καλά λόγια είπε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα που ήρθε μετά από μια ονειρική εμφάνιση και με απίστευτα ποσοστά, ο Μαυροβούνιος κόουτς αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Μου άρεσε πάρα πολύ το κοινό που βοήθησε σημαντικά τους παίκτες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα, εξαιρετικά και σπάνια να τα έχει μία ομάδα».

Όσον αφορά την εξαιρετική εμφάνιση του Σλότερ, είπε: «Όλοι έχουν βοηθήσει όχι μόνο ο Σλότερ. Είναι πολύ καλός παίκτης με πολύ καλό σουτ. Είναι καλός και στο πικ εν ρολ. Σήμερα έπαιξε βασικά ως σούτινγκ γκαρντ και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ, αν και μπορεί να παίξει και στο ‘’1’’».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολη τη νίκη με την καλή του απόδοση, αν ήταν κακή η Φενέρ ή αν ήταν ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τη μεγάλη νίκη, τόνισε: «Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας σωστά και αυτό είναι το μοναδικό που μ’ ενδιαφέρει».

Σχετικά με το από πού βρήκαν οι παίκτες του τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και το γεγονός ότι ακούστηκε το όνομά του από την εξέδρα, ανέφερε: «Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, το εξαιρετικό κοινό βοήθησε πολύ τους παίκτες, αλλά και η ευστοχία του Σλότερ, έδωσε αυτοπεποίθηση σε αυτόν, αλλά και στην ομάδα συνολικά. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, εγώ άκουσα μόνο το όνομα του Ομπράντοβιτς, ο οποίος το αξίζει απόλυτα γιατί ένας ζωντανός μύθος για την ομάδα. Οφείλονται πολλά σε αυτόν και δικαιολογημένα αποθεώθηκε».

Όσο για το αν περίμενε ο ίδιος να παίζει τόσο καλά ο Παναθηναϊκός είπε: «Ποτέ δεν κοιτάω τα προβλήματα. Οι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται καλά. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός συνηθισμένος στις επιτυχίες. Δεν έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ρυθμό. Πρέπει να νικάμε από την αρχή».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το εάν η υποδοχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ είναι κάτι που ονειρεύεται ένας προπονητής και αν ισοδυναμεί με τίτλο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σχολίασε: «Όπως είπα και πριν, είναι λογικό να τυχαίνει αυτής της υποδοχής ο Ομπράντοβιτς. Ακόμα και μνημείο να του σήκωναν θα το άξιζε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια