Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Το χρονικό της ματαίωσης του αγώνα Νίκη - Ζάκυνθος

Η καθυστέρηση πέρα του εικοσαλέπτου στην πληρωμή των διαιτητών του αγώνα Νίκη – Ζάκυνθος, στάθηκε η αιτία οι διαιτητές να ματαιώσουν τον...

Η καθυστέρηση πέρα του εικοσαλέπτου στην πληρωμή των διαιτητών του αγώνα Νίκη – Ζάκυνθος, στάθηκε η αιτία οι διαιτητές να ματαιώσουν τον αγώνα κατακυρώνοντάς τον υπέρ της νησιώτικης ομάδας όπως ορίζει ο ΚΑΠ.Ο Ανδρέας Πάτσης σε δήλωσή του μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη για το βολιώτικο σύλλογο απέδωσε το γεγονός σε κακό υπολογισμό και σε αυστηρή τήρηση του κανονισμού από πλευράς διαιτητών.

Το χρονικό της ματαίωσης του αγώνα
Λίγο πριν τις 17:15 οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο αφού πρώτα έκαναν το απαραίτητο ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα. Στις 17:25 ποδοσφαιριστές και διαιτητές δεν είχαν εμφανιστεί στη φυσούνα, δημιουργώντας τα πρώτα ερωτηματικά στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Λίγο πριν τις 18:00 η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου πως ο αγώνας ματαιώνεται, ξεσηκώνει διαμαρτυρίες στην κερκίδα και ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.
Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε θέμα με την πληρωμή των διαιτητών, κάτι που επιβεβαίωσε και με δήλωσή του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης μετά την οριστική ματαίωση του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της βολιώτικης ομάδας ανέφερε πως όλα ήταν θέμα κακού υπολογισμού. Όπως δήλωσε, κανείς δεν περίμενε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια θα ήταν μόλις 1400€, ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε άλλα 1000€. Για τα υπόλοιπα 1100€ έστειλε υπάλληλο της ΠΑΕ να τα βγάλει από κοντινή τράπεζα ζητώντας παράλληλα λίγο παραπάνω χρόνο από τους διαιτητές. Ο κ. Βοσκάκης όμως μετά την πάροδο του 20λέπτου κλείστηκε στο δωμάτιο των διαιτητών και όπως του έδινε το δικαίωμα των κανονισμών έκλεισε το φύλλο αγώνος, κατακυρώνοντας το ματς υπέρ της Ζακύνθου με σκορ 3-0, παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι της Νίκης είχαν τα χρήματα εντός μισαώρου. Όπως ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου ανέφερε οι επιπτώσεις για την ομάδα θα αφορούν μόνο το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ προβλέπεται και αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Η αυστηρότητα στην τήρηση του κανονισμού από την πλευρά των διαιτητών και ο κακός υπολογισμός από την πλευρά της βολιώτικης ΠΑΕ ήταν οι λόγοι που ο αγώνας Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος δεν έγινε ποτέ.

goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια