Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπατίστα: «Να επιστρέψω στην αγωνιστική κατάσταση που είχα»

Στην συγκέντρωση, στην ένταση και στον ρυθμό που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού (30/12, 22:00, ΝΕΡΙΤ) αγώνα με τη...


Στην συγκέντρωση, στην ένταση και στον ρυθμό που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού (30/12, 22:00, ΝΕΡΙΤ) αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Εστέμπαν Μπατίστα, ο οποίος μίλησε και για την δική του αγωνιστική κατάσταση.

Μιλώντας στην καθιερωμένη πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξη Τύπου, ο Ουρουγουανός σέντερ αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή, με ένταση σε όλο το ματς και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς».

Όσον αφορά την δική του αγωνιστική κατάσταση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του είπε: «Θα πρέπει να είσαι έτοιμος και να δίνεις το 100%. Δεν έχω καταφέρει να επανέλθω στον ρυθμό που είχα πριν τον τραυματισμό μου. Κάθε ματς είναι αφορμή για να γίνεσαι καλύτερος και ελπίζω να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια