Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ιβάνοβιτς: «Δυσκολευτήκαμε αλλά πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στην πρεμιέρα του TOP 16 αλλά και στο τι δεν πήγε καλά για τους «πράσινους» κα...


Στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στην πρεμιέρα του TOP 16 αλλά και στο τι δεν πήγε καλά για τους «πράσινους» και βρέθηκαν και στο -13 στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Μαυροβούνιος κόουτς εστίασε στην υπομονή και στην άμυνα των παικτών του και στο δύσκολο παιχνίδι της Μακάμπι λέγοντας αρχικά: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη επειδή πάντα είναι καλό να ξεκινάς το ΤΟP 16 με νίκη. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ότι είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να παίξουμε με υπομονή και πολύ καλή άμυνα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της Μακάμπι για 20 λεπτά».

Ενώ κλείνοντας, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι η Μακάμπι τρέχει πολύ, ενδεχομένως έχει το καλύτερο τραζίνσιον στην Ευρώπη, αλλά άλλο πράγμα να το πεις και να το δείξεις στους παίκτες σου κι άλλο να το κάνουν στο παρκέ. Όταν προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους ήταν πολύ πιο εύκολο να παίξουμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια