Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπατίστα: «Σπουδαία νίκη για το πρώτο βήμα»

Ως μια πολύ καλή αρχή που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για την «μάχη» που θα χρειαστεί να δώσουν στο TOP 16 χαρακτήρισε την νίκη του Πα...


Ως μια πολύ καλή αρχή που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για την «μάχη» που θα χρειαστεί να δώσουν στο TOP 16 χαρακτήρισε την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Εστέμπαν Μπατίστα.

Ο Ουρουγουανός σέντερ που μετά επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ αμέσως μετά τη νίκη για την πρεμιέρα της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας τόνισε αρχικά: «Νομίζω πως ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς. Το χρειαζόμασταν για να κάνουμε το πρώτο βήμα. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και εμένα που προέρχομαι από τραυματισμό. Νομίζω όλη η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη μάχη που θα δώσουμε για την επόμενη φάση.

Για να συμπληρώσει κλείνοντας: «Παίξαμε το δικό μας παιχνίδι με υπομονή και… επιθετικότητα. Παλέψαμε και νομίζω πως στο 4ο δεκάλεπτο με τον κόσμο κάναμε τη διαφορά. Φυσικά και η έδρα είναι σημαντική. Ξεκινάμε θετικά τη νέα χρονιά για όλους. Για τον κόσμο και για εμάς. Είναι σπουδαία η νίκη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια