Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Nick Galis Cup»: Τρίτη η Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα (photo)

Στη δεύτερη και τελευταία μέρα του « Nick Galis Cup » η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε «περίπατο» και επικρατώντας εύκ...


Στη δεύτερη και τελευταία μέρα του «Nick Galis Cup» η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε «περίπατο» και επικρατώντας εύκολα με 72-50 της Ολίμπια Λιουμπλιάνας κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά του Άρη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Μετά την μέτρια εμφάνισή της στο παιχνίδι της πρεμιέρας του τουρνουά και την ήττα από την Πίναρ Καρσίγιακα η ρωσική ομάδα του Έλληνα κόουτς έδειξε το καλό της πρόσωπο και εκμεταλλευόμενη και την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Σλοβενίας είχε ένα εύκολο απόγευμα. Είχε από την αρχή τα ηνία, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και έτσι έφτασε εύκολα στη νίκη που της δίνει την τρίτη θέση του τουρνουά του Άρη.

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 38-22, 55-36, 72-50

Λοκομοτίβ Κούμπαν: Σίνγκλετον 12, Ντιλέϊνι  7, Ντρέϊπερ 10, Κλανέρ 8, Μπίκοφ, Ζοζούλιν 6, Βορόνοφ 6, Ζούμπκοφ 7, Φεσένκο 14, Μπρόεκχοφ.

Oλίμπια Λιουμπλιάνας: Ράϊτ 4, Ρούπνικ 3, Χρόβατ, Mέσιτσεκ 5, Βούσετιτς 4, Λαπόρνικ 3, Λέσιτς 7, Ζάγκορατς 10, Μάχκοβιτς 2, Ζάκις 12, Κανκάρ.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια