Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις νίκες με θετικό ντεμπούτο Μιλουτίνοφ (photos)

Με τον Μιλουτίνοφ να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και με «όπλο» την άμυνα ο Ολυμπιακός επέστρεψε στι...


Με τον Μιλουτίνοφ να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και με «όπλο» την άμυνα ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις… φιλικές νίκες επικρατώντας με 61-57 της Νταρουσάφακα και κατέλαβε την τρίτη θέση του Dogus Basketball Tournament που έγινε στο Ζαντάρ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν από την αρχή καλύτεροι και έβαλαν δύσκολα στην αντίπαλό τους κρατώντας την αρκετές φορές χωρίς σκορ. Ο Γιάννης Αθηναίου και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ήταν σε πολύ καλή μέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και έτσι έφτασαν στη νίκη και την τρίτη θέση του τουρνουά στο Ζαντάρ.

Τα δεκάλεπτα:
 12-13, 20-27, 43-39, 57-61

Νταρουσάφακα (Μαχμούτι): Ερντέν 12, Μαρκοϊσβίλι 7, Γκόρντον 7, Μπιέλιτσα 6, Πρέλτζιτς 4, Ρέντινγκ 1, Τσετίν, Σαβάς 2, Αρσλάν 9, Σλότερ 6, Χαραγκόντι 3.


Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 9, Παπαπέτρου 4, Στρόμπερι 6, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 5, Μιλουτίνοφ 13, Τσαϊρέλης 4, Τολιόπουλος 1, Μουράτος 3, Καββαδάς, Αθηναίου 12.









Δεν υπάρχουν σχόλια