Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Γιάνκοβιτς, καλύτερα ο Κούζμιτς, εκτός ο Γκιστ

Η επιστροφή από την Βαρκελώνη είχε μια και μοναδική προπόνηση για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού(1/11, 17: 00 ) αγώνα με τον Κολο...


Η επιστροφή από την Βαρκελώνη είχε μια και μοναδική προπόνηση για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού(1/11, 17:00) αγώνα με τον Κολοσσό, με τον Γιάνκοβιτς να επιστρέφει, τον Κούζμιτς να “βγάζει” μέρος του προγράμματος και τον Γκιστ να μένει εκτός.

Με την επιστροφή από την Βαρκελώνη δεν υπήρχε χρόνος για... δάκρυα για την “βαριά” ήττα από την Μπαρτσελόνα καθώς οι “πράσινοι” είχαν στη διάθεσή τους μια και μοναδική προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Και η... μικρή προετοιμασία για τον αγώνα με τους Ροδίτες λοιπόν, έγινε μετ' εμποδίων αφού από τους ουκ ολίγους τραυματίες τα καλά νέα ήρθαν από τον Γιάνκοβιτς και εν μέρει και από τον Κούζμιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται αύριο να πατήσει ξανά παρκέ ενώ ο Σέρβος σέντερ που ταλαιπωρεί με διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού έβγαλε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης και λογικά αύριο δεν θα αγωνιστεί.

Από κει και πέρα, σίγουρη είναι η απουσία του Τζέιμς Γκιστ από τον αυριανό αγώνα καθώς επέστρεψε από την Βαρκελώνη με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού και υποβάλλεται σε θεραπεία. Επίσης, στο απουσιολόγιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι και οι τραυματίες Νίκος Παππά και Λευτέρης Μποχωρίδης που έχουν ακόμα... δρόμο για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Επιμέλεια: Μίρκα Mπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια