Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να πάρει μπροστά όμως όταν το έκανε ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” δια περιπάτου τον Αρκαδικό επικρατώντας με 74-54 στη...


Χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να πάρει μπροστά όμως όταν το έκανε ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” δια περιπάτου τον Αρκαδικό επικρατώντας με 74-54 στην Πυλαία για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι και επέτρεψαν στον νεοφώτιστο να έχει τα ηνία και μαζί απρόσμενες ελπίδες όμως γυρνώντας από τα αποδυτήρια σοβαρεύτηκαν και με πρωταγωνιστές τους Τέπιτς, Μάρκοβιτς και Βασιλειάδη έκαναν το... χρέος τους και τρίτωσαν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας...

Εκμεταλλευόμενος το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ο Αρκαδικός μπήκε καλύτερα και το παιχνίδι στην Πυλαία ήταν ντέρμπι από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ένα 3-0 και λίγο αργότερα με το 2-6, οι γηπεδούχοι με τον Τέπιτς να έχει μπει ορεξάτος ισοφάρισαν σε 6-6 στο πρώτο τρίλεπτο όμως και η συνέχεια ανήκε στον Αρκαδικό. Με συνεχόμενους πόντους από τον Άιρλαντ διατήρησε το προβάδισμα και προηγήθηκε με 11-15 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το καλό ξεκίνημα της ομάδας της Τρίπολης και το κακό των Θεσσαλονικιών συνεχίστηκαν και στη δεύτερη περίοδο. Μπαίνοντας με ένα 4-0 από τους Λαμπρόπουλο και Άιρλαντ ο Αρκαδικός έφτασε και στο +8(11-19), ο ΠΑΟΚ με δύο συνεχόμενα τρίποντα από τους Τσόχλα και Λιάπη και βολές του Βασιλειάδη ισοφάρισε σε 20-20 στο 13ο λεπτό όμως δεν μπόρεσε να ηγηθεί. Με τους Λαμπρόπουλο, Βαν Όστρουμ και Καλλινικίδη οι φιλοξενούμενοι πήγαν ξανά στο +8(26-34) στο 18' και διατηρώντας τα ηνία προηγήθηκαν και στο ημίχρονο με το 29-34.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, οι φωνές του Σούλη Μαρκόπουλου έπιασαν τόπο καθώς ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σοβαρός και βελτιωμένος, ο Αρκαδικός σίγησε και οι Θεσσαλονικείς με τους Τέπιτς και Βασιλειάδη και με ένα σερί 14-0 όχι μόνο πέρασαν μπροστά μετά από πάρα πολύ ώρα με το 48-36 στο 28ο λεπτό αλλά άρχισαν και να “καθαρίζουν” το παιχνίδι. Με τον Τέπιτς να είναι σε εξαιρετική μέρα ο Δικεφάλος έφτασε και στο +17 με το 56-39 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο ο νεοφώτιστος Αρκαδικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ συνέχισε δια περιπάτου να έχει τα ηνία και με την διαφορά να “αγγίζει” και το 22(72-50) η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου με το 74-54 πήρε εύκολα την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 29-34, 56-39, 74-54

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):
Βασιλειάδης 11, Τέπιτς 12, Τσόχλας 6, Δέδας 2, Κώττας, Κακαρούδης 5, Μαργαρίτης 4, Ντούβνιακ 5, Σχορτσιανίτης 7, Λιάπης 5, Χάτσερ 5, Μάρκοβιτς 12.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Λαμπρόπουλος 9, Βαν Όστρουμ 11, Στεφανίδης 1, Άιρλαντ 14, Μπράουν, Καλλινικίδης 4, Νούουτινεν 5, Καββαδάς 10, Καραμαλέγκος, Κοψαύτης.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια