Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στρόμπερι: «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν»

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή του ΤΟ P 16 της Ευρωλίγκας τις διαθέσεις του νικώντας εύκολα την Μπαρτσελόνα και εκ των πρωταγωνιστών ...


Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή του ΤΟP 16 της Ευρωλίγκας τις διαθέσεις του νικώντας εύκολα την Μπαρτσελόνα και εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι τόνισε πως με τέτοια άμυνα δεν θα μπορεί κανείς να νικήσει τους “ερυθρόλευκους”.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των “16”, ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε αρχικά: «Η δουλειά μου είναι να βγάζω ενέργεια. Έχουμε μεγάλους παίκτες στην ομάδα, όλοι μπορούν να σκοράρουν. Πρέπει να βρεις το ρόλο σου, να βγάλεις ενέργεια στην άμυνα, να πάρεις ριμπάουντ, ό,τι μπορείς κι αυτό πρέπει να κάνω».


Για να συμπληρώσει στη συνέχεια, λέγοντας: «Δύσκολο να μας νικήσει κανείς, όταν παίζουμε τόσο δυνατά στην άμυνα. Δεχθήκαμε μόνο 62 πόντους απ' τη Μπαρτσελόνα. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα 'ναι δύσκολο να μας νικήσει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια