Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νίκη «ανάσα» και... εκδίκηση για το Λαύριο

Την εκδίκησή του για τον αγώνα παρωδία που ολοκληρώθηκε σε πέντε μήνες πήρε το Λαύριο επικρατώντας με 74-70 στο ντέρμπι με την Κηφισιά ...


Την εκδίκησή του για τον αγώνα παρωδία που ολοκληρώθηκε σε πέντε μήνες πήρε το Λαύριο επικρατώντας με 74-70 στο ντέρμπι με την Κηφισιά και πήρε μεγάλη “ανάσα” για την παραμονή του στην Basket League.

Δέκα μέρες μετά τον... αγώνα των 27'' στο Ζηρίνειο και την δικαστική διαμάχη που προηγήθηκε οι δύο ομάδες τα... ξαναείπαν και αυτή τη φορά το Λαύριο ήταν ο μεγάλος νικητής με τον ΝτεΜάριους Μπολντς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του.

Ο αγώνας...

Η Κηφισιά ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι ενώ το Λαύριο ήταν σε απόσταση “αναπνοής” με το σκορ να είναι στο 8-9 στο πρώτο πεντάλεπτο. Από κει και μετά, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο +6 με το 13-19 στο 9', οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα 4-0 και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 17-19.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά και στη δεύτερη περίοδο καθώς αν και η Κηφισιά ήταν στο +5(21-26) στο 13ο λεπτό στη συνέχεια το Λαύριο με ένα σερί 6-0 από τους Μπολντς και Κέσελ πέρασε μπροστά με το 27-26 στα μισά της περιόδου. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι το 17' όταν η Κηφισιά πήρε και πάλι το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και το 36-37.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς το ντέρμπι συνεχίστηκε και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Όπως και τα δύο πρώτα δεκάλεπτα και το τρίτο έκλεισε με την Κηφισιά να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα(49-52 στο 30'). Όμως, το Λαύριο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και 37'' πριν το τέλος του αγώνα ήταν στο 72-70. Ο Ελ-Αμίν αστόχησε, οι Χογκ και Κασελάκης επίσης δεν τα κατάφεραν και μετά το καθοριστικό ριμπάουντ του Κρούμπαλι ο φοβερός ΝτεΜάριους Μπολντς έγραψε τον επίλογο με το 74-70 με το οποίο το Λαύριο πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 36-37, 49-52, 74-70

Λαύριο (Σερέλης): Χάμιλτον 6, Γιάνγκ 2, Σακελλαρίου 8, Κακλαμανάκης 2, Μπολντς 22, Κρούμπαλι 9, Τσίρος, Κέσελ 7, Νίξον 5, Περράκης, Γιαννακόπουλος 4, Μπάρλος 9.

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Στίγκερς 4, Κασελάκης 14, Χογκ 22, Ελ Αμίν 8, Γλυνιαδάκης 10, Χατζηνικόλας, Γκίκας 3, Πόποβιτς, Σταμάτης 3, Χρυσικόπουλος, Σμιθ 6.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια