Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νίκη για... οκτάδα ο Κολοσσός

Φουλ για την οκτάδα του πρωταθλήματος πάει ο Κολοσσός καθώς όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 60-54 του Α...


Φουλ για την οκτάδα του πρωταθλήματος πάει ο Κολοσσός καθώς όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 60-54 του Απόλλωνα Πάτρας στη Ρόδο για την 16η αγωνιστική της Basket League και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην “μάχη” για την είσοδο στα πλέι οφ.

Οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και αντέχοντας την πίεση του Απόλλωνα και πρωταγωνιστές τους Μανωλόπουλο, Ρέλεφορντ και ΜακΓκι έφτασαν στο 7-9 στο πρωτάθλημα απολογισμό που μετρούν και οι Πατρινοί και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην “μάχη” για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας...

Όπως αναμενόταν το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά του με το πρώτο δεκάλεπτο να μοιράζεται στα δύο. Αρχικά ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 3-7 στο πρώτο δίλεπτο όμως ο Κολοσσός απάντησε με ένα σερί 8-0 και πήρε τα ηνία με το 11-7 ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με το 11-10.

Ο Απόλλωνας παρέμεινε κοντά μέχρι το πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου και το 24-22 όμως στη συνέχεια ο Κολοσσός με τον Ντέιβις να τον οδηγεί και ένα σερί 7-0 ξέφυγε με το 31-22 στο 18ο λεπτό. Στον χρόνο που απέμενε οι Πατρινοί έτρεξαν ένα σερί 4-0 και κατάφεραν να μειώσουν στους 5 με το 31-26 του ημιχρόνου.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια ο Κολοσσός εξακολούθησε να έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα με τους Λαρεντζάκη και ΜακΓκι και ένα σερί 5-0 πήγε πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα με το 43-33 στο 16ο λεπτό. Στη συνέχεια, χάρη στους Γουντς, Σάντλερ και Τζαουάρα ο Απόλλωνας μάζεψε τη μισή διαφορά και έτσι δια χειρός Βεργίνη το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 46-41.

Οι Ροδίτες είχαν τα ηνία και στην τελευταία περίοδο καθώς μπαίνοντας με ένα σερί 5-0 από τον Λιούις διατήρησαν τα ηνία ενώ με τους Ντέιβις και Μανωλόπουλο πήγαν πάλι στο +8(54-46) στο 34ο λεπτό και ουσιαστικά εκεί “καθάρισαν” το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας προσπάθησε για την ανατροπή όμως ο Κολοσσός άντεξε και με το τελικό 60-54 πανηγύρισε την έβδομη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 11-10, 31-26, 46-41, 60-54

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 5, Μανωλόπουλος 12, Λίντεν 3, Αχόνεν 2, Σαλούστρος 4, Ντέιβις 11, Ρέλεφορντ 6, ΜακΓκι 10, Λιούις 7, Μπίλης.

Απόλλων Πάτρας (Μέξας): Βεργίνης 10, Αργυρόπουλος 7, Λαμπρόπουλος, Σάντλερ 9, Κουζέλογλου, Πάλμπαντ 8, Μέιερ 12, Γουντς 6, Τζαουάρα 2.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια