Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρίφτης: «Ευχαριστούμε τον Πελεκάνο, έπαιξε με ενέσεις»

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ με βασικό πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Πελεκάνο και ο Δημήτρης Πρίφτης θέλησε να τον ευ...


Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ με βασικό πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Πελεκάνο και ο Δημήτρης Πρίφτης θέλησε να τον ευχαριστήσει προσωπικά γιατί ο έμπειρος φόργουορντ έπαιξε τραυματίας.

Με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης πήρε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League, την “μάχη” με την ΑΕΚ για την κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας και ο έμπειρος κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε ιδιαίτερα στον Μιχάλη Πελεκάνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν σπουδαία νίκη, πολύ σημαντική για την συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ομάδας τον Πελεκάνο, ο οποίος έπαιξε με θλάση που δημιουργήθηκε την Τετάρτη. Κανονικά ιατρικά δεν θα έπρεπε να παίξει. Έκανε περισσότερες από δύο ενέσεις και σήμερα ήταν καταλυτική η παρουσία του. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνισή της. Στο μεγαλύτερο διάστημα έπαιξε πολύ καλά, με πολύ καλή άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεσή της. Εμείς είχαμε σαφές πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ. Χάσαμε 18 αμυντικά και αυτό μας πλήγωσε και μας έκανε να παίζουμε τον διπλάσιο χρόνο άμυνα, κάτι που σημαίνει πως ήμασταν πιο ευάλωτοι στο να κάνουμε φάουλ ή να δεχτούμε ένα καλάθι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ευστοχήσαμε σε κρίσιμα σουτ, κάτι που δεν έγινε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Παρότι είχαμε καλές φάσεις δεν ήμασταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Στο τέταρτο βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ κυρίως με τον Κοέν και τον Πελεκάνο και στις τελευταίες φάσεις σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.
Μεταφράζεται και έτσι και αλλιώς. Ο εγωϊσμός των παικτών είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις και δεν μπορείς να κάνεις και σκάουτινγκ το τι σκέφτεται ο άλλος και τι έχει μέσα του. Πιστεύω πως όταν θα αντιμετωπίσουμε ξανά την ΑΕΚ θα πρέπει σίγουρα να ματσάρουμε και με αυτό. Προφανώς μπορεί να υπάρχει μια ψυχολογική ανάταση σε σχέση με την ΑΕΚ επειδή έχουμε κερδίσει τρεις φορές, αλλά πιστευω πως δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Γιατί είναι ουτοπικό. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία του αγώνα και το αν έχει παράπονα, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τους διαιτητές. Δεν υπήρχε Σίμτσακ. Δεν υπήρχε Ουάιτ. Θα μπορούσα να βάλω τον Τσούπκοβιτς. Θα μπορούσα να βάλω και τον Πελεκάνο, αλλά είχε τελειώσει. Κάποια πράγματα στο τέλος γίνονται και ενστικτωδώς».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια