Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κοέν: «Η νίκη με την ΑΕΚ είναι μια δήλωση για τον Άρη»

Ο Άρης γύρισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ από το -11 και πετυχαίνοντας την ανατροπή πήρε τη μεγάλη νίκη που του δίνει πλεονέκτημα για την τρ...


Ο Άρης γύρισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ από το -11 και πετυχαίνοντας την ανατροπή πήρε τη μεγάλη νίκη που του δίνει πλεονέκτημα για την τρίτη θέση της βαθμολογίας και ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης, ο Τζέικ Κοέν έκανε λόγο για επιτυχημένη έως τώρα πορεία της ομάδας του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Άρη στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Baslet League, δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε αρχικά: «Ο σημερινός(28/2) αγώνας είναι το τέλειο παράδειγμα γιατί το μπάσκετ είναι πολύ σκληρό παιχνίδι και διαρκεί σαράντα λεπτά. Φάνηκε πως πηγαίναμε να χάσουμε, όμως, παλέψαμε σκληρά, γυρίσαμε το παιχνίδι, στο τέταρτο δεκάλεπτο βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και βγάλαμε κάποιες μεγάλες άμυνες και στο κρίσιμο σημείο κάναμε γενικώς αυτά που έπρεπε για να φτάσουμε στην πολύτιμη νίκη. Πιστεύω πως αυτή η νίκη είναι μια δήλωση για την ομάδα μας, ότι ακόμη και όταν δεν παίζουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε. Και αυτό οφείλεται και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας και στην πνευματική δύναμη που έχουμε».

Όσον αφορά τη δική του καλή εμφάνιση, ανέφερε: «Ένιωθα καλά σήμερα. Πάντα νιώθω καλά πριν πάρω το σουτ. Βέβαια το σουτ κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Πέρα από εμένα θέλω να τονίσω πως ο Πελεκάνος έβαλε μεγάλα σουτ. Έχουν υπάρξει φορές που δεν έχει βρεθεί στην μέρα του. Εμείς, όμως, τον βλέπουμε καθημερινά και ξέρουμε ότι μπορεί να βάλει τα μεγάλα σουτ. Με την σημερινή του εμφάνιση ήταν σα να επανόρθωσε για κάποιες μέτριες εμφανίσεις που είχε κάνει και έδειξε πως είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ομάδα μας».

Κλείνοντας, αναφερόμενος στην μέχρι τώρα παρουσία του Άρη ο Τζέικ Κοέν συμπλήρωσε:
«Είναι εντυπωσιακό. Μπαίνει Μάρτιος και δεν έχουμε κάνει αλλαγή στο ρόστερ μας. Η σεζόν ως τώρα κρίνεται επιτυχημένη και αυτό δείχνει πόσο καλή δουλειά έχει γίνει από τους προπονητές, την διοίκηση, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες. Είμαστε ένα γκρουπ, είμαστε μια ομάδα, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ακόμη και μια κακή εμφάνιση να υπάρξει μπορούμε και το ξεπερνάμε. Η εμπιστοσύνη που υπάρχει κάνει φοβερό το να παίζεις σε αυτή την ομάδα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα





Δεν υπάρχουν σχόλια