Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Football league:Μία ανάσα για την άνοδο η Κέρκυρα

      Με δέκα απουσίες πήγε η Κέρκυρα στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο, αλλά κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη. Η Κέρκυρα με...

      Με δέκα απουσίες πήγε η Κέρκυρα στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο, αλλά κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη. Η Κέρκυρα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 του Παναιγιάλειου στο Αίγιο, σε παιχνίδι για την 29ης αγωνιστικής της Football League. Με το γκολ του Κόντου στο 50’ οι Φαίακες βρέθηκαν τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λάρισα.

Να σημειωθεί ότι η Κέρκυρα χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στη Super League, καθώς θα πάρει στα χαρτιά δύο παιχνίδια, λόγω αποχώρησης ομάδων από το πρωτάθλημα.

Παναιγιάλειος (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (81’ Γκούφας), Λινάρδος (85’ Μαυρόπουλος), Μπουρλάκης (66’ Γκατσέσα), Σκαρτσίλας.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Βλάχος, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Κόντος (83’ Γεωργακόπουλος), Παμλίδης, Αρναρέλλης (69’ Μακρίδης), Σουάνης (90+1΄Φάμπιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια