Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Εθνική: Οριστικά χωρίς τον Σλούκα στο Προολυμπιακό

Μετά την επιστροφή της από το Βελιγράδι η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο(4-9/7) ε...


Μετά την επιστροφή της από το Βελιγράδι η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο(4-9/7) επί ελληνικού εδάφους και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να μένει εκτός της προπόνησης λόγω γαστρεντερίτιδας ενώ οι Μπουρούσης, Αντετοκούνμπο και Περπέρογλου πέρασαν από έλεγχο αντιντόπινγκ.

Μετά τον Κώστα Κουφό που έχασε το φιλικό με την Σερβία εξαιτίας γαστρεντερίτιδας και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αντιμετωπίσει από σήμερα(30/6) το ίδιο πρόβλημα και για αυτό δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας και για προληπτικούς λόγους έμεινε στο ξενοδοχείο.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι διεθνείς ήταν κανονικά στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη ενώ οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Μπουρούσης και Στράτος Περπέρογλου υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ καθώς όταν είχε διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος στην υπόλοιπη ομάδα εκείνοι δεν είχαν ενσωματωθεί ακόμα.

Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια