Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κατσικάρης: «Καλό τεστ και ένα βήμα παραπάνω»

Μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στο πρώτο φιλικό με την Τουρκία όμως η Εθνική Ελλάδος ήταν νικήτρια και στο δεύτερο παιχνίδι κα...


Μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στο πρώτο φιλικό με την Τουρκία όμως η Εθνική Ελλάδος ήταν νικήτρια και στο δεύτερο παιχνίδι και ο Φώτης Κατσικάρης τόνισε πως ήταν καλύτερο τεστ και έγινε ένα βήμα παραπάνω ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο.

Μετά το ΟΑΚΑ η “επίσημη αγαπημένη” επικράτησε της Τουρκίας και στο φιλικό των δύο ομάδων στη γειτονική χώρα και ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης μιλώντας μετά το παιχνίδι στάθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα της Εθνικής τονίζοντας: «Ήταν ένα πολύ καλύτερο τεστ σε σχέση με το πρώτο στην Αθήνα. Περιμέναμε πως οι Τούρκοι θα ήταν καλύτεροι σε αυτό το παιχνίδι, ιδιαίτερα στην άμυνα, στην τρανζίσιον άμυνα και αυτό μας βοήθησε να δούμε λιγάκι παραπάνω πολλά σετ παιχνίδια, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί εκεί. Έγιναν πολλά λάθη, κάναμε πολλά λάθη, υπήρχαν πολλές κατοχές στο παιχνίδι παρά το ότι το σκορ είναι σχετικά χαμηλό αλλά για εμάς το καλό εστιάζεται σε δύο κομμάτια: Θεωρώ πως κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά το μισό γήπεδο, στο πώς μποορύμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες που μπορούν να παρουσιαστούν και βέβαια στην άμυνα είχαμε πάλι όχι τη διάρκεια του προηγούμενου παιχνιδού, αλλά εκεί που έπρεπε ξαναβγήκαμε πάλι στο ανοιχτό γήπεδο με το πρες, κλέψαμε κάποιες μπάλες στο κρίσιμο σημείο και γυρίσαμε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Βέβαια από την άλλη τους δώσαμε κάποια τρίποντα σε ένα διάστημα που θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στις αλλαγές που θα παίξουμε πάνω στους σουτέρ. Γενικά, ήταν ένα καλό τεστ, σε κάποιες συνθήκες παρόμοιες με αυτές που θα συναντήσουμε και στο επίσημο τουρνουά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια