Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συμφωνία των ομάδων και επιστροφή Γιαννακόπουλου στα γήπεδα

Ο Παναθηναϊκός Superfoods “άνοιξε” ξανά στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το θέμα των συγχωνεύσεων των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και απέσπασε ...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods “άνοιξε” ξανά στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το θέμα των συγχωνεύσεων των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και απέσπασε την συμφωνία των ομάδων και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας επιστρέφει στα γήπεδα.

Στο σημερινό(29/9) πολύωρο και με ουκ ολίγα θέματα προς συζήτηση διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ο Παναθηναϊκός Superfoods επανέφερε ξανά το θέμα των συγχωνεύσεων των ποινών απαγόρευσης εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα και τα... κατάφερε. Οι 14 ομάδες το συζήτησαν και με την σύμφωνη γνώμη και του Ολυμπιακού, ο οποίος και είχε κάνει τις καταγγελίες που είχαν οδηγήσει στις ποινές του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να επιτρέψουν στον κ. Γιαννακόπουλο την είσοδό του στα γήπεδα όλης της χώρας. Ωστόσο, πρόκειται για... συμφωνία κυριών καθώς τυπικά οι ποινές εξακολουθούν να υπάρχουν ενώ πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως σε οποιοδήποτε μελλοντικό ολίσθημα η συμφωνία πιθανότατα να αλλάξει.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ είχε και άλλες προτάσεις, οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές. Συγκεκριμένα, απορρίφθηκε η πρόταση για τον προσδιορισμό του όρου «συνδεόμενα πρόσωπα» με τις ΚΑΕ και την δυνατότητα στη γενική συνέλευση του συνδέσμου να ακυρώνονται αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή αλλά και η πρόταση για την κατάργηση δυνατότητας υποβολής καταγγελιών.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια