Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καλάθης: «Ότι είναι δυνατόν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ωραίο μπάσκετ και ότι είναι δυνατόν για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods το φετινό πρωτάθλημα υποσχέθηκε ο Νικ Καλάθης μέσω της ...


Ωραίο μπάσκετ και ότι είναι δυνατόν για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods το φετινό πρωτάθλημα υποσχέθηκε ο Νικ Καλάθης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ.

Οκτώ μέρες πριν την έναρξη της φετινής Basket League και μέσω του αφιερώματος του ΕΣΑΚΕ για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο νέος αρχηγός του Τριφυλλιού, μίλησε για την έναρξη της σεζόν και υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας: «Τη σεζόν που ξεκινά θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Εύχομαι αυτή τη σεζόν να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ο οποίος είναι και ο στόχος μας, όπως κάθε χρονιά. Από εκεί και πέρα, εύχομαι στους Έλληνες φιλάθλους να απολαύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά όμορφο μπάσκετ διασκεδάζοντας με το άθλημα. Σε ό,τι αφορά τους φίλους της ομάδας μας, ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίξουν από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν και εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα  

Δεν υπάρχουν σχόλια