Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Να δίνουμε χαρά στον κόσμο για να ξεχνάει τα προβλήματά του»

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής του Αργύρης Πεδουλάκης ευχήθηκε...


Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής του Αργύρης Πεδουλάκης ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως και πάλι η ομάδα του αλλά και η χώρα γενικότερα θα τα καταφέρουν.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ μίλησε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε οκτώ μέρες και στάθηκε στην προσπάθεια εξυγίανσης των ομάδων αλλά και στο μεταβατικό στάδιο των ομάδων και της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης των ομάδων. Στο πρωτάθλημα της Basket League μπαίνουν άνθρωποι που με σοβαρότητα προσπαθούν να βρουν χρήματα για να κρατήσουν τις ομάδες «ζωντανές» με… υγιή τρόπο. Περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο προέρχεται από την κοινωνία και την οικονομία, αλλά νομίζω πως και πάλι θα τα καταφέρουμε. Πρώτα απ’ όλα γιατί υπάρχει αγάπη για το μπάσκετ, υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και γίνεται σοβαρή δουλειά στις μικρές ηλικίες σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι το μπάσκετ να δίνει δύο ώρες χαρά στον κόσμο και να ξεχνά τα προβλήματα που έχει. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια