Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Χωρίς Αθηναίου και Χάκετ αλλά με Γιάνγκ με Γαλατάσαραϊ

Με τους Γιάννη Αθηναίου και Ντάνιελ Χάκετ να μένουν εκτός ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυρ...


Με τους Γιάννη Αθηναίου και Ντάνιελ Χάκετ να μένουν εκτός ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό(1/10) τελευταίο φιλικό με την Γαλατάσαραϊ.

Και σήμερα(30/9) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ευτύχησε να έχει “λευκό” απουσιολόγιο αφού ο Γιάννης Αθηναίου αν και αισθάνεται καλύτερα και η μαγνητική ήταν “καθαρή” παρέμεινε εκτός καθώς κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος να πιεστεί ενώ και ο Ντάνιελ Χάκετ δεν προπονήθηκε εξαιτίας της άδειας που έχει βρίσκεται στην Ιταλία για την γέννηση της κόρης του. Από την άλλη, ο Πάτρικ Γιάνγκ(ανέτοιμος) επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Το αυριανό φιλικό με την τουρκική ομάδα που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το τελευταίο των “ερυθρολεύκων” πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν, η οποία ξεκινάει την Τετάρτη με τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Άρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια