Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση με... απαρτία

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν στην ευχάριστη θέση να σημειώσει απαρτία στην προπόνηση την ίδια στιγμή που στον Πα...


Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν στην ευχάριστη θέση να σημειώσει απαρτία στην προπόνηση την ίδια στιγμή που στον Παναθηναϊκό Superfoods μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση με όλους τους “πράσινους” να είναι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη και να ανεβάζουν και άλλο “στροφές”. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει του πρώτου φετινού επίσημου αγώνα άπαντες μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς. Ο Παναθηναϊκός Superfoods καλείται να ξεκινήσει... δυνατά την σεζόν καθώς την προσεχή Τετάρτη(5/10) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας και για αυτό ο κόουτς του Εξάστερου και οι παίκτες του μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Αύριο το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει και πάλι μια προπόνηση και μάλιστα μεσημέρι.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια