Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σπανούλης: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Μπορεί να έχει τον... αέρα του πρωταθλητή Ελλάδας αλλά ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας για την έναρξης της φετινής Basket League τόνισε πω...


Μπορεί να έχει τον... αέρα του πρωταθλητή Ελλάδας αλλά ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας για την έναρξης της φετινής Basket League τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και μέσω αφιερώματος του ΕΣΑΚΕ για τον Ολυμπιακό στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε πως και φέτος η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, λέγοντας: «Πέρσι καταφέραμε κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Πήραμε το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Φέτος, όμως, είναι μια νέα αρχή και όλα ξεκινούν από την αρχή. Θα παλέψουμε και φέτος για να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να ενταχθούν τα νέα παιδιά στην φιλοσοφία της ομάδας και όλοι μαζί, όπως πάντα, να παλέψουμε για τους στόχους μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε και πέρσι αυτό, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια