Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σφαιρόπουλος: «Με το ίδιο πλάνο και την ίδια φιλοσοφία και φέτος»

Υγεία, τύχη και ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια και φαινόμενα βίας ευχήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει της έναρξης της Basket League ...


Υγεία, τύχη και ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια και φαινόμενα βίας ευχήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει της έναρξης της Basket League 2016-'17.

Μέσω του αφιερώματος του ΕΣΑΚΕ για τον Ολυμπιακό και την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ευχήθηκε στην ομάδα του αλλά και στις υπόλοιπες του πρωταθλήματος ενώ τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πορευτούν με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο πλάνο και φέτος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια, φαινόμενα βίας και άσχημες συμπεριφορές και όλες οι ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, γνωρίζουμε πως όλοι αρχίζουμε και φέτος από την ίδια αφετηρία. Αλλάξαμε λίγους παίκτες ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο και την φιλοσοφία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και φέτος την προσπάθεια μας και στο τέλος της σεζόν, να δούμε τι καταφέραμε. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία και τύχη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια