Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΑΕΚ: Έκλεισε με +29 τα φιλικά και τώρα το μυαλό στα επίσημα (photo)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της η ΑΕΚ καθώς επιβλήθηκε με 85-56 του Αμύντα στο ΟΑΚΑ και πλέο...


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της η ΑΕΚ καθώς επιβλήθηκε με 85-56 του Αμύντα στο ΟΑΚΑ και πλέον επικεντρώνεται στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Κάνοντας ουσιαστικά μια δυνατή προπόνηση ολοκλήρωσε τα φιλικά της προετοιμασίας της η Ένωση και πλέον το μυαλό όλων είναι στον προημιτελικό του Κυπέλλου όπου αντίπαλος των “κιτρίνων” θα είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Με τους Ντίκον, Γουίλιαμς και Τσαλμπούρη να είναι οι πρώτοι της σκόρερ η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον Αμύντα στο σημερινό(1/10) κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Η “βασίλισσα” έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις ενώ από την αρχή ήταν φανερό πως ο Αμύντας δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός αν και στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου οι δύο ομάδες ήταν κοντά με το 19-14. Από κει και μετά, η ΑΕΚ πάτησε “γκάζι” με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το +21(46-25).
Γυρνώντας από τα αποδυτήρια το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον “περίπατο” και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον ρόλο του θεατή και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο +25(68-43). Μάλιστα, οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς δεν χαλάρωσαν παρέμειναν σοβαροί ως το τέλος και μοιραία η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +33 στο 35΄. Τελικά η νίκη για την ΑΕΚ ήρθε με το 85-56.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 46-25, 68-43, 85-56

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 3, Σάκοτα 5, Βασιλειάδης, Μιλόσεβιτς 9, Χαριτόπουλος 3, Ντίξον 15, Λαρεντζάκης 2, Όουενς, Άτιτς 2, Μωραΐτης, Μαυροειδής 7, Σκουλίδας 11, Ουίλιαμς 15, Τσαλμπούρης 13.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια