Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τσόχλας: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε και με την Τενερίφη»

Με στόχο τη νέα υπέρβαση ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο(28/2, 19:30) την Τενερίφη και ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι ...


Με στόχο τη νέα υπέρβαση ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο(28/2, 19:30) την Τενερίφη και ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πυλαία, το πρώτο των δύο ομάδων στους “16” του Basketball Champions League.

Μετά την πρόκριση επί της Παρτιζάν ο Δικέφαλος έχει και πάλι πολύ δύσκολο έργο στην προσπάθειά του να πάρει το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά του BCL καθώς αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή στο ισπανικό πρωτάθλημα Τενερίφη. Ο Απόλλωνας Τσόχλας λοιπόν, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξη τύπου μίλησε για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι, για την απώλεια του Τζόρνταν Σάιμπερτ αλλά και για την σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος λοιπόν, στην αυριανή πρώτη “μάχη” με τους Ισπανούς, τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι, να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

Όσο για το ποιο πιστεύει ότι είναι το βασικό προσόν του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε 2-3 συγκεκριμένους παίκτες. Παίζουν και σκοράρουν 12 παίκτες. Είναι μια ομάδα που δίνει πάρα πολλές ασίστ και παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ. Δεν είναι τυχαία η πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά την πολύ σημαντική απουσία του Τζόρνταν Σάιμπερτ, σχολίασε: «Θα μας λείψει σίγουρα πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Γενικά δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κάποιον απόντα, πόσο μάλλον από το συγκεκριμένο παιχνίδι, που πιστεύω ότι από άποψη τακτικής θα χρειαζόμασταν ένα καλό σουτέρ. Δυστυχώς, έτσι είναι το μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε οι υπόλοιποι να αναπληρώσουμε αυτό το μεγάλο κενό».

Κλείνοντας, για το πόσο βοηθάει τους παίκτες το γεμάτο γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, είπε: «Είναι αυτονόητο ότι όλοι θα θέλαμε να είναι μεγάλα τα γήπεδα. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί αύριο στο κάλεσμα μας και να βρεθεί στο γήπεδο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια