Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συγκινητική δήλωση «αντίο» του Σούλη Μαρκόπουλου

Εδώ και δύο μέρες ο Σούλης Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ καθώς μετά από απόφασή της διοίκησης ολοκληρώθηκε ο οκτάχρονη σ...


Εδώ και δύο μέρες ο Σούλης Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ καθώς μετά από απόφασή της διοίκησης ολοκληρώθηκε ο οκτάχρονη συνεργασία τους και ο έμπειρος κόουτς με επίσημη δήλωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου και στάθηκε ιδιαίτερα στην αγάπη που πήρε.

Σε μια στιγμή που κανείς δεν το περίμενε το απόγευμα της Παρασκευής(26/5) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο και μια μέρα μετά ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του. Δύο μέρες μετά το αναπάντεχο λοιπόν, “διαζύγιο” και μέσω της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ ο επιτυχημένος κόουτς με επίσημη δήλωση του αποχαιρέτησε την ομάδα και ευχαρίστησε την οικογένεια και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε στη δήλωσή του: «Σημασία στην ζωή έχει να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου. Ήταν η πιο μεγάλη σε διάρκεια διαδρομή. Και σε αυτήν δεν θα βρεις νεράιδες και μαγικά ραβδάκια. Θα βρεις όμως πολλή αγάπη. Νίκες,διάρκεια και λάθη. Που έγιναν όμως με και από αγάπη. Και πήρα αγάπη. Οκτώ χρόνια μου την έδειχνε η τρυφερότητα του κόσμου και της κριτικής. Αν κάποτε πεθάνει η αγάπη κρύψε την. Χαμογέλασε και βάλε ένα τριαντάφυλλο. Ευχαριστώ την οικογένεια, τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη του.

Σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι μας.

Σούλης Μαρκόπουλος».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια