Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη χαρά και τιμή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ, του οποίου είναι από χθες(27/5) ο νέος προπονητής και με δήλωσή του στην...


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ, του οποίου είναι από χθες(27/5) ο νέος προπονητής και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου τόνισε πως είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εκείνον που αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ.

Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την συνεργασία τους ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αρχίσει και τυπικά την συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας αναφέρθηκε στην συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα η απόφαση του ΠΑΟΚ να είμαι ο προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος - και τις βάσεις που έχει θέσει ο κύριος Μαρκόπουλος - θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την δυναμική της ομάδας και να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια