Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζέιμς: «Έχουμε καλές πιθανότητες και υψηλό κίνητρο»

Με στόχο να “τελειώσει” την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ή να επιστρέψει την προημιτελική σειρά στο ΟΑΚΑ αναχώρησε σήμερα(24...



Με στόχο να “τελειώσει” την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ή να επιστρέψει την προημιτελική σειρά στο ΟΑΚΑ αναχώρησε σήμερα(24/4) ο Παναθηναϊκός Superfoods για την Μαδρίτη και ο Μάικ Τζέιμς μιλώντας για τα δύο παιχνίδια με την Ρεάλ τόνισε πως ο Εξάστερος έχει καλές πιθανότητες για τη νίκη αλλά και υψηλό κίνητρο.

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Ρεάλ να “τελειώσει” την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου αναχώρησε ο Παναθηναϊκός Superfoods για την Ισπανία και ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε πως οι “πράσινοι” έχουν καλές πιθανότητες για τα δύο μεγάλα “διπλά”, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Γιούλ ενώ εξήγησε και ποιο θα είναι το “κλειδί” για τις δύο νίκες στη Μαδρίτη.

Αρχικά, αναφερόμενος στο αυριανό(25/4, 19:45) πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη, το τρίτο της προημιτελικής σειράς τόνισε: «Νομίζω έχουμε καλές πιθανότητες, έχουμε υψηλό κίνητρο και μπορούμε να το κάνουμε, απλά πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Στη συνέχεια, για το πιο θα είναι το “κλειδί” της νίκης, είπε: «Η άμυνα, νομίζω ότι όλα ξεκινάνε με την άμυνα και τα ριμπάουντ, στο τελευταίο ματς μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, απλά πρέπει να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Ενώ για το αν είναι έτοιμος να τελειώσει τη σειρά αύριο(25/4), ανέφερε: «Δεν θα έχει τελειώσει, αλλά ελπίζω να πάμε και να πάρουμε τη νίκη, ελπίζω να πάρουμε δύο νίκες, έχουμε το ματς αύριο και θα δούμε τη θα γίνει».
Τέλος, όσον αφορά την μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Γιούλ, είπε: «Είμαι χαρούμενος για αυτόν, το να τραυματίζεσαι έτσι και να λείπεις τόσο καιρό, είναι δύσκολο για τον καθένα, είμαι χαρούμενος που επιστρέφει και είναι υγιείς, ελπίζω να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν».
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια